Duidelijke afspraken

Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken wij de mogelijkheden met u door. Hierbij adviseer ik u over een passende oplossingen. Alle werkzaamheden worden gedetailleerd vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning stellen we vast in een overleg met u. U weet dus in alle gevallen waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wi-Fi Survey en Ontwerp

U wilt een goed ontwerp hebben van uw nieuw Wi-Fi Ontwerp. Dit leveren wij inclusief rapportages van de metingen en een technisch rapport voor de aanleg. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aan m2, met een minimum prijs vanaf 150m2.

Consultancy

Heeft u een WiFi vraagstuk waar u over wilt sparren? Wij denken graag met u mee.
MetaWifi werkt met een vast uur tarief van 85,- p/uur.

Probleem oplossen en advies

Hulp en advies nodig bij een Wi-Fi probleem? Dan kom ik graag met u in contact.
MetaWifi achterhaalt het probleem en draagt de oplossing aan. We werken op een no cure no pay basis.
Als wij het probleem niet kunnen aanwijzigen dan betaald u alleen voor de gemaakte voorrij kosten. Houdt er rekening mee dat bij dat bij het probleem dan u ondervindt  aantoonbaar moet zijn binnen een dagdeel. We zijn hiervoor gemiddeld 1 tot 3 dagen op locatie een gemiddelde analyze kost tussen de 680 – 1350 euro.

Wi-Fi beheer en onderhoud?

Een gloed nieuw Wi-Fi netwerk is gerealiseerd, maar u heeft geen resources om het beheer en onderhoud te laten uitvoeren?
Wanneer u de installatie en implementatie door MetaWifi heeft laten uitvoeren, kunt u rekenen op kwalitatief beheer en onderhoudt door MetaWifi. U kunt hiervoor een van onze MetaWifi insurance diensten afnemen.

Gratis vrijblijvend een offerte aanvragen?