Duidelijke afspraken

Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken wij de mogelijkheden met u door. Hierbij adviseer ik u over een passende oplossingen. Alle werkzaamheden worden gedetailleerd vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning stellen we vast in een overleg met u. U weet dus in alle gevallen waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wi-Fi Survey en Ontwerp

U wilt een goed ontwerp hebben van uw nieuw Wi-Fi Ontwerp. Dit leveren wij inclusief rapportages van de metingen en een technisch rapport voor de aanleg. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aan m2, met een minimum prijs vanaf 150m2.

Installatie apparatuur

Wilt u na een inmeting het Wi-Fi systeem door ons laten configuren dan bent u aan het juiste adres.

Consultancy

Hulp of advies nodig bij configuratie of een Wi-Fi vraagstuk dan komt ik kom graag bij u langs. MetaWifi werkt met een vast uur tarief. Wi-Fi problemen oplossen? MetaWifi achterhaalt het probleem en geeft u advies. Vervolgens lossen wij het probleem voor u op.

Wi-Fi beheer en onderhoud?

Een gloed nieuw Wi-Fi netwerk is gerealiseerd, maar u heeft geen resources om het beheer en onderhoud te laten uitvoeren?
Wanneer u de installatie en implementatie door MetaWifi heeft laten uitvoeren, kunt u rekenen op kwalitatief beheer en onderhoudt door MetaWifi. U kunt hiervoor een van onze MetaWifi insurance diensten afnemen.

Gratis vrijblijvend een offerte aanvragen?