Direct naar de kern van de zaak

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van technologie, zijn complexe netwerkprojecten van cruciaal belang geworden.
Goed technisch personeel is momenteel schaars en laten we eerlijk zijn, niemand heeft tijd voor verkooppraatjes en loze beloftes. Wij denken te weten wat bedrijven echt nodig hebben namelijk: Technische experts aan tafel, klaar om complexe netwerkprojecten van A tot Z op te pakken. Wij zijn die experts en implementeren alleen de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Wij spreken de taal van technologie

Migraties of het opzetten van nieuwe netwerken, wij spreken de taal van technologie. Geen verkooppraatjes, alleen pure expertise.
Wij begrijpen de technische uitdagingen waar uw organisatie voor staat. We kijken graag welke oplossing binnen ons Cisco of Cambium portfolio aansluit op uw organisatie of ondersteunen uw IT personeel met de migratie.

Zero Trust networking

Het implementeren van een Zero Trust Network kan een complex en voortdurend proces zijn, maar het wordt beschouwd als een best practice voor moderne cyberbeveiliging, vooral in een omgeving waarin op afstand werken en op cloud gebaseerde diensten gangbaar zijn geworden en de traditionele netwerkperimeter steeds poreuzer is geworden. Het doel is beperkingen van traditionele beveiliging op basis van een perimeter aan te pakken, waarbij aanvallers vaak onbeperkte toegang hebben tot het interne netwerk zodra ze de externe verdediging hebben doorbroken. Met het Zero Trust-model wordt vertrouwen nooit aangenomen en wordt toegang continu geëvalueerd en beperkt indien nodig, waardoor de aanvalsoppervlakte wordt verkleind en de algehele beveiliging wordt verbeterd.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Plan vrijblijvende een  afspraak
  2. Samen met u bespreken we uw vraagstuk en de gewenste behoefte.
  3. Wij maken voor u een uitwerking van de oplossing, bij wederzijds goedkeuren gaan we aan de slag.

Klaar voor een sterren netwerk?

Plan hier direct een online afspraak

Of mail: info@metawifi.com