Werken in de Cloud?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun servers en applicatie in de cloud onder te brengen.
Te gaan werken met office 365 applicaties en geen lokale servers meer onder te brengen.

Schaalbaar & Flexibel
Klein beginnen en snel groeien. Uw business flexibel inrichten. Uzelf en uw IT-personeel verlossen van de moeilijke vragen bij de start van een project of vernieuwing van uw bedrijf. ‘Welke server heeft u nodig? Wat met uw netwerk en opslagcapaciteit? Geeft de back-up oplossing u wel voldoende zekerheid’?

Kostenbesparing – U betaalt enkel voor wat u echt nodig heeft.
Uw kosten beheersbaar en enkel betalen voor wat u echt nodig heeft. U hoeft zelf geen dure hardware aan te kopen. U kan uw gekwalificeerd IT-personeel inzetten in functie van uw business en niet om machines up-and-running te houden. Voortaan worden uw ICT infrastructuur investeringen volledig omgezet in Operationele kosten. Dankzij Cloudoplossingen kunnen kosten hand in hand gaan met uw inkomsten en wordt de relatie tussen wat u betaalt en wat u verdient transparanter en beter voorspelbaar.

Backup
Wilt u een backupmaken van uw office 365 content. Of zoekt u een backup mogelijkheid van al uw files op locatie.
Ik ga graag in gesprek met u hierover. Metawifi bied advies wij kunnen het ook voor u inrichten. Geen lange wachtrije maar wij kunnen snel voor u aan de slag.

Veilig
Uw data krijgt aandacht. Een datacenter operationeel houden vergt heel wat kennis en kunde en betekent handenvol werk. Een kleine IT groep kan wel eens met een mindere configuratie of een gemiste patch te maken krijgen. De kans dat een cloud provider deze fundamenten goed beheerd is groot. Vele ogen van de klanten en uw collega’s kijken immers mee.

Geef ICT rommel geen kans! U wilt zelf niet bezig zijn met virussen, spam, malware, enz. Dat heeft niets meer met uw eigen bedrijf te maken. Specialisten in datacenters of integratoren bundelen deze kennis op een gezonde manier voor u en maken uw business in de cloud veilig. Uw IT wordt 24/7 bewaakt. Specialisten weten direct wat er aan de hand is en kunnen snel en adequaat handelen.

Wilt u ook de overstap maken, of direct in de cloud werken? Wij kunnen u daarbij helpen.

Geen technisch rompslomp en direct beginnen? Wij helpen u graag.