Over MetaWiFi

In 2019 is MetaWiFi opgericht door Andy Stevens. Andy heeft een grootte passie voor Wi-Fi technologie en zag dat Wi-Fi netwerken (vaak onbedoeld) onjuist geïmplementeerd werden. Terwijl Wi-Fi netwerken juist enorm belangrijk zijn ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Wi-Fi is een specialistisch vakgebied en bij veel IT-bedrijven ontbreekt het vaak aan diepgaande van dit 802.11 protocol. 
Veel IT-bedrijven in Europa vertrouwen daarom op MetaWiFi als een waardevolle aanvulling op hun dienstverlening.

Andy heeft veel ervaring in het oplossen van Wi-Fi problemen en het ontwerpen van stabiele Wi-Fi netwerken bij grootte bedrijven. Heeft naast de behaalde CWNP-trainingsmodules ook de Wireless Netwerk Expert (Nr.486 van de wereld) behaald en werkt in de rol van Technisch Architect in dienst van de Wageningen Universiteit & Research. Met zijn up-to-date hands-on ervaring, weet hij als geen ander hoe Wi-Fi netwerken het beste ontworpen kunnen worden.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw bedrijfsnetwerk de aandacht die het verdient.

Andy Stevens – CWNPID: 160383
CWNEs shall strive to provide quality service related to wireless networking and shall
in no way seek personal gain at the financial personal or corporate harm of others. Act honorably, justly, honestly, and legally in all situations

 

Visie en missie

MetaWiFi streeft ernaar om hoogwaardige Wi-Fi ontwerpen  te leveren en technologische oplossingen te bieden die de connectiviteit van hun klanten optimaliseren. Zo wil MetaWifi een solide basis leggen voor de voortdurende evolutie van het digitale tijdperk en bij te dragen aan een betere digitale toekomst “connecting tomorrow, today with MetaWiFi”

Wij doen het echte werk als gecertificeerd bedrijf

CWNE (Certified Wireless Network Expert) is een certificering die wordt uitgereikt aan professionals die uitgebreide kennis en expertise hebben op het gebied van draadloze netwerken. Het certificeringsprogramma wordt erkend door toonaangevende organisaties zoals Cisco en Ekahau. CWNE’s zijn in staat om complexe Wi-Fi problemen op te lossen en stabiele Wi-Fi netwerken te ontwerpen en implementeren

MetaWiFi