Professioneel WiFi nodig? MetaWifi maakt het in orde!

Wilt u professioneel WiFi?

WiFi is makkelijk te installeren, maar hierdoor ook makkelijk om fout aan te leggen. Wilt u een professioneel WiFi netwerk dan, kunt u dit het beste door ervaren experts laten aanleggen. Dan weet u namelijk dat het vakkundig gebeurt en dat uw professioneel WiFi optimaal zal werken. Zoekt u een bedrijf dat dit voor u kan doen? Dan bent u bij MetaWifi aan het juiste adres. U leest hier meer over onze werkwijze en onze service.

Wie zijn wij van MetaWifi?

Wij zijn een persoonlijke, toegankelijke en ervaren specialist in het aanleggen, controleren en verbeteren van WiFi netwerken. Wij helpen diverse bedrijven en ondernemingen met het aanleggen, verbeteren en optimaal houden van hun professioneel WiFi netwerk. Daarbij denken wij graag met u mee, waardoor wij dankzij onze kennis en expertise altijd wel tot een goede oplossing kunnen komen. Wilt u er zeker van zijn dat u een professioneel WiFi heeft die altijd goed werkt? Dan kunt u het beste onze hulp inschakelen.

Hoe leggen wij professioneel WiFi aan?

Er komt veel meer kijken bij het aanleggen van een professioneel WiFi netwerk dan de meeste mensen denken. Zo is het belangrijk dat voor dat het netwerk wordt aangelegd, er eerst een aantal dingen gebeuren. Daarom gaan wij op een bepaalde manier te werk. We leggen onze werkwijze hieronder uit.

Stap 1: inventarisatie van uw wensen en behoefte

Wanneer u wilt dat wij op uw zaak WiFi aanleggen, is het voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Daarom horen wij die graag van u! Zodra wij uw wensen in kaart hebben, kunnen wij met de volgende stappen aan de slag.

Stap 2: Wireless Site Survey

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, is het een goed idee om door ons ook een Wireless Site Survey te laten uitvoeren. Dankzij zo’n survey komen wij erachter hoe wij uw WiFi-netwerk het beste kunnen inrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat eventuele stoorzenders zouden kunnen zijn en hoeveel acces points er nodig zullen zijn. Daarnaast komen we dankzij zo’n survey erachter waar we de acces points het beste kunnen plaatsen om voor een zo goed mogelijke dekking te zorgen.

Stap 3: professioneel WiFi-netwerk ontwerpen

Nu wij weten wat uw wensen en behoeften zijn en wat qua WiFi verbinding op uw locatie mogelijk is, kunnen wij een WiFi netwerk voor u ontwerpen.

Stap 4: de professionele WiFi aanleggen

Nadat wij de Wireless Site Survey hebben gedaan en aan de hand daarvan een ontwerp hebben gemaakt, kunnen wij het professioneel WiFi netwerk voor u aanleggen. Dankzij onze kennis en ervaring weet u bij MetaWifi zeker dat wij een professioneel netwerk van hoogwaardige kwaliteit zullen aanleggen

Stap 5: Evaluatie

Nadat wij het netwerk hebben aangelegd, kunnen wij een evaluatie uitvoeren. Dit noemen wij de Wireless post deployment survey. Tijdens deze survey controleren wij of de prestatie en de dekking van het netwerk voldoet aan de criteria die wij in het ontwerp hebben opgenomen.

Onze service gaat verder!

Wilt u na het aanleggen van professioneel WiFi in uw pand zelf er geen omkijken naar hebben? Dan kunt u een MetaWifi Insurance nemen. Dankzij deze insurance bent u bij ons altijd verzekerd van een snel, stabiel en goed WiFi netwerk. Wij zorgen er namelijk voor dat de software op al uw apparaten worden bijgewerkt. Gaat er een apparaat kapot? Dan komen wij het binnen 72 uur vervangen. Bovendien doen wij 24/7 aan actieve monitoring, zodat wij altijd de kwaliteit van uw netwerk kunnen waarborgen. Op deze manier kunnen wij storingen zo snel verhelpen, dat u er geen eens last van heeft.

Contact

Wilt u professioneel WiFi van MetaWifi? Neem dan gerust contact met ons, want wij gaan graag voor u aan de slag!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]