Topconnectiviteit hoeft niet beperkt te blijven tot binnen

Ons wireless portfolio van vaste draadloze en Wi-Fi-oplossingen biedt betrouwbare, veilige connectiviteit met hoge doorvoersnelheden en lage latentie. Wij bieden volledige, end-to-end monitoring en beheer, en dat stelt u in staat om slanke, efficiënte IT-initiatieven te implementeren. Een solide Wireless Point-To-Point bridge of een Point-To-Multipoint verbinding. Elke situatie is anders dus we bespreken graag met u de mogelijkehden.

Onze Wi-Fi-bridges zorgen voor een stabiele en snelle internetverbinding, zodat u overal op uw terrein kunt genieten van naadloos internet. Of u nu wilt streamen, werken of gewoon online wilt blijven, een Wi-Fi-bridge biedt de perfecte oplossing. Verhoog uw Wi-Fi-bereik vandaag nog en ervaar het gemak van een uitgebreid netwerk met onze betrouwbare Wi-Fi-bridges.
Download case study (English)

 

Tijdelijke internet via Wi-Fi  nodig?

  • Deelervaringen: Mensen willen graag foto’s en video’s delen van het evenement via social media platforms zoals Instagram, Facebook en Snapchat. Dit helpt ook bij de promotie van het evenement.
  • Live Streaming: Sommige gasten willen misschien live streamen via platforms zoals Facebook Live of Instagram Live, vooral als het een publiek evenement is.

Interactieve Elementen

  • Real-time Engagement: Met een stabiele WiFi-verbinding kunnen organisatoren real-time polls, Q&A-sessies en andere interactieve elementen integreren om de betrokkenheid van de gasten te vergroten.
  • Apps en Platforms: Veel evenementen maken gebruik van specifieke apps voor informatie, agenda’s, plattegronden, en netwerkmogelijkheden. Toegang tot deze apps vereist een internetverbinding.

Praktische Overwegingen

  • Tickets en Registratie: Veel evenementen gebruiken digitale tickets en QR-codes voor de toegang. Een betrouwbare WiFi-verbinding zorgt ervoor dat het scan- en registratieproces soepel verloopt.
  • Betalingen: Bij veel feestjes en evenementen worden betalingen gedaan via mobiele apparaten of contactloze systemen die WiFi vereisen.

Veiligheid en Noodgevallen

  • Communicatie: Een stabiele internetverbinding is essentieel voor noodcommunicatie, vooral bij grotere evenementen waar snelle coördinatie belangrijk kan zijn.
  • Tracking en Locatie: Sommige evenementen gebruiken WiFi om bezoekersstromen te monitoren en om bij te houden waar mensen zich bevinden, wat kan helpen bij de veiligheid en organisatie.D

Wireless bridges / point-to-point en point-to-multipoint wireless connectiviteit

Een wireless bridge in de vorm van een Point to Point en point to Mulitpoint kan om verschillende redenen een zeer nuttige oplossing zijn voor netwerkconnectiviteit.
Het heeft wel zijn voordelen als uw de grond beheerd voor de installatie. Beide kanten van de straalverbinding hebben een vaste Line of Sight standplaats nodig en stroom. Op minstens 1 locatie is een uplink verbinding naar het Internet nodig. Dit kan via 4/5G maar dan moet het data verbruik laag zijn.

Grote Afstanden Overbruggen

Draadloze staalverbinding zijn ideaal voor het verbinden van locaties die zich op aanzienlijke afstanden van elkaar bevinden, zoals verschillende kantoorgebouwen of vestigingen in landelijke gebieden waar bekabeling moeilijk of duur kan zijn. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: wireless brdige zijn flexibel en schaalbaar. U kunt gemakkelijk nieuwe verbindingen toevoegen of bestaande verbindingen aanpassen zonder grote infrastructuurveranderingen.

Kostenbesparing

Het installeren van fysieke bekabeling kan duur zijn, vooral bij het overbruggen van grote afstanden tussen gebouwen. Een Draadloze brdige elimineerd deze kosten en bieden een kosteneffectieve oplossing. Milieubeperkingen: In sommige gevallen kunnen milieubeperkingen, zoals beschermde natuurgebieden of historische locaties, het leggen van bekabeling bemoeilijken. Draadloze bruggen kunnen deze obstakels omzeilen.

 

 

Verbind de buitenwereld met nog grotere digitale ervaringen.

Met de complete suite van oplossingen, maken wij uitzonderlijke ervaringen mogelijk, waardoor u volledige controle krijgt over uw draadloze infrastructuur en u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Dus ga eropuit en blijf verbonden terwijl u dat doet.

Wij gebruiken o.a BeamForming technologie bij Point to Multipoint verbinding dit zorgt voor minder inteferentie en dus een stabieler en snellere verbinding. We gebruiken ook MU/MIMO zodat we meerdere vragers tegelijk kunnen bedienen.

WiFi biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van 4G

Wij vergelijken WiFi liever niet met 4G want versterkte elkaar juiste. Een backup verbinding of een primare verbinding kan ook via 4G lopen. Op plekken waar een fysieke internet verbinding bijvoorbeeld onmogelijk is. Internet via 4G kunt u ook bij ons afnamen als primare verbindig of als backup internet verbinding. Maar als het gaat om verbinding met de eindgebruikers adviseren we Wi-Fi, vooral als het gaat om kosten en datalimieten. Met WiFi hebben gebruikers vaak toegang tot onbeperkte data, wat ideaal is voor het streamen van video’s, downloaden van grote bestanden en online gamen zonder zich zorgen te maken over het overschrijden van een datalimiet. In tegenstelling tot WiFi, zijn mobiele data via 4G meestal gebonden aan een datalimiet, wat betekent dat gebruikers extra kosten kunnen maken als ze hun databundel overschrijden. Bovendien biedt WiFi vaak een stabielere en snellere verbinding.

Wi-Fi op de camping

Wi-Fi op campings is een duidelijk voorbeeld van hoe technologie en traditioneel buitenleven kunnen samenkomen. Terwijl campings blijven evolueren om aan de moderne eisen te voldoen, blijft het vinden van een balans tussen connectiviteit en ontsnapping een belangrijk aspect van de kampeerervaring. Voor veel mensen biedt het de beste van beide werelden: de mogelijkheid om te genieten van de natuur zonder volledig los te zijn van de digitale wereld.

In het verleden was het idee van Wi-Fi op campings vrijwel ondenkbaar. Kamperen stond gelijk aan ontsnappen aan de digitale wereld en genieten van de rust en stilte van de natuur. De meeste campings boden basale voorzieningen zoals sanitaire blokken, elektriciteit en soms een recreatieruimte. Echter, naarmate de technologie voortschreed en smartphones, tablets en laptops onderdeel werden van ons dagelijks leven, ontstond er een toenemende vraag naar internetverbindingen, zelfs op de meest afgelegen locaties.

De Opkomst van Wi-Fi op Campings

De eerste campings die Wi-Fi aanboden, deden dit als een premium service, vaak tegen een extra vergoeding. Deze service werd aanvankelijk slechts op een paar locaties aangeboden, zoals de receptie of de campingwinkel. Naarmate de vraag groeide, begonnen campings hun Wi-Fi-dekking uit te breiden naar grotere delen van het terrein, inclusief kampeerplaatsen en gemeenschappelijke ruimtes.

 

Wat Ons Onderscheidt

 

Eenvoud
Gecentraliseerd Beheer: Ons cloudgebaseerde beheersysteem stroomlijnt en optimaliseert uw hele draadloze netwerk, waardoor uitgebreide controle en toezicht mogelijk zijn.

Schaalbaar
Flexibele Groei: Schaal moeiteloos van een enkel kantoor op afstand naar uitgebreide veldnetwerken, aangepast aan de veranderende behoeften van uw organisatie.
Naadloze Uitbreiding: Verhoog eenvoudig de capaciteit om aan de groeiende gebruikersvraag te voldoen zonder de bestaande infrastructuur te verstoren.

Efficiënt
Kosteneffectieve Implementatie: Bereik robuuste connectiviteit tegen een fractie van de kosten en tijd vergeleken met traditionele glasvezelgraving.
Betrouwbare Apparatuur: Onze zeer betrouwbare apparatuur vermindert onderhoudskosten en ondersteunt efficiënte IT-teams.

 

Contact opnemen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Beste tijd om contact op te nemen
Wilt u nog iets anders vermelden ter verduidelijking?