Toekomstbestendig WiFi op kantoor

Voor de kleine ondernemer kan dit zelfs zonder dat u grote initiële investeringen hoeft te te doen. Middels onze lease constructie betaald u een vast bedrag per maand. Wij werken met de hoogste veiligheid standaarden en leveren State Of the Art WiFi netwerken. Een netwerk dat u makkelijk op en af kan schalen en op elke locatie standardisatie op dezelfde voor een solide basis en de juiste uitstraling.

Wilt u na de implementatie de WiFi in eigen beheer laten nemen door uw IT afdeling? Dat kan, dan zullen wij na succesvolle implementatie zorgen voor een grondige kennisoverdracht naar uw interne IT-team, waardoor zij zelfstandig het beheer van het systeem kunnen overnemen. U krijgt niet alleen een krachtig WiFi-netwerk, maar ook het vertrouwen en de vaardigheden om het optimaal te beheren en te onderhouden.

WiFi op kantoor

Waarom kiezen voor een CWNE gecertificeerd bedrijf zoals MetaWiFi?

Een vakkundige installatie van WiFi op kantoor is essentieel voor een naadloze draadloze ervaring en maximale prestaties. Hier zijn redenen waarom je dit moet overlaten aan een Certified Wireless Network Expert (CWNE) professional.

  1. Diepgaande Expertise: Een CWNE is een hooggekwalificeerde professional met diepgaande kennis van draadloze netwerken. Door hun uitgebreide training en certificering beschikken ze over de expertise om complexe WiFi-netwerken te ontwerpen, implementeren en onderhouden.
  2. Optimale Prestaties: Een CWNE begrijpt de nuances van draadloze technologieën en kan een netwerk op maat ontwerpen om optimale prestaties te garanderen. Dit betekent minder interferentie, hogere snelheden en een betrouwbaar draadloos signaal.
  3. Toekomstbestendig Ontwerp: WiFi-technologie evolueert voortdurend. Een CWNE is op de hoogte van de nieuwste trends en kan een toekomstbestendig ontwerp leveren. Dit bespaart je kosten op de lange termijn en zorgt ervoor dat je netwerk klaar is voor eventuele upgrades.
  4. Beveiligingsdeskundigheid: Veiligheid is cruciaal bij draadloze netwerken. Een CWNE begrijpt de nieuwste beveiligingsprotocollen en kan een WiFi-netwerk implementeren dat bestand is tegen potentiële bedreigingen, waardoor de gegevens van je bedrijf veilig blijven.
  5. Efficiënte Troubleshooting: Mocht er ooit een probleem optreden, dan kan een CWNE snel en effectief problemen opsporen en oplossen. Dit minimaliseert downtime en zorgt ervoor dat je WiFi-netwerk zo efficiënt mogelijk blijft functioneren.

In essentie is het nemen van een strategische beslissing om te investeren in een CWNE professional voor het implementeren van een draadloos netwerk op kantoor van cruciaal belang. Dit zal resulteren in een betrouwbare en hoogwaardige WiFi-verbinding, wat niet alleen een optimale gebruikerservaring garandeert, maar tevens gemoedsrust biedt op de lange termijn.

WiFi op kantoor
WiFi op kantoor

WiFi op kantoor aan welke kosten kunt u denken?

De implementatie van WiFi op kantoor bestaat uit montage werkzaamheden (aansluitpunten en kabel doorvoer). De aanschaf van de hardeware zoals de Access-Points en POE+ Switches. Het laten uitvoeren van een degelijke  WiFi Site Survey voor een perfect ontwerp en geen kosten en klachten achteraf.

Al eens nagedacht over de voordelen van een kantoor met alleen WiFi ?

 Neem contact op.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Plan vrijblijvende een  afspraak
  2. Samen met u bespreken we uw vraagstuk en de gewenste behoefte.
  3. Wij maken voor u een uitwerking van de oplossing, bij wederzijds goedkeuren gaan we aan de slag.