Use Cases

Hieronder enkele usecases van klanten die hebben geprofiteerd van onze diensten op het gebied van wireless connectiviteit. Een Wireless Site Survey  voor een WiFi ontwerp of klanten de kozen voor de managed WiFi-oplossing.

Use Case 1 – Betrouwbaar WiFi door een goed ontwerp

Radix Oost (Wageningen University en Research) – Sector: Onderzoek en wetenschap

Ontdek hoe Radix de kracht van MetaWiFi heeft benut om een gedetailleerde WiFi ontwerp te laten maken, waarna er een Wireless Site Survey is uitgevoerd onder begeleiding van MetaWiFi. Met nauwkeurige gegevens en inzichten hebben ze niet alleen de dekking geoptimaliseerd, maar ook de betrouwbaarheid van hun draadloze netwerk aanzienlijk verbeterd. Dit heeft voor meer flexibiliteit bij medewerkers gezorgd, zij kunnen nu overal zitten in het gebouw en genieten van kwalitatief goed WiFi door efficienter te kunnen werken komt dit ook indirect ten goede aan belangrijk plant onderzoek wat specifiek in dit gebouw gedaan wordt.

Goed Wireless Design

Use Case 2 – Managed WiFi en een All Wireless Office (AWO)

Cashflows Europe Limited – Sector: Financieel

building wifi survey

Cashflows Europe Limited heeft een naadloze connectiviteit op kantoor bereikt door over te stappen op ons Managed WiFi-platform. Met onze WiFi As a Service-oplossing hebben ze niet alleen operationele efficiëntie verhoogd, maar ook de gebruikerservaring geoptimaliseerd. Een All Wireless Office want draadloos is net zo snel en stabiel als de kabel.

All Wireless Office

Use Case 3 – Wireless van A tot Z

Zorgboerderij Blommendal – Sector: Zorg

Zorgboerderij blommendal heeft er voor gezorgd dan hun clienten en gasten overal van snel WiFi kunnen genieten. Met onze dienst WiFi As A service zijn er ook geen zorgen over veiligheid want hun apparatuur wordt altijd up-to-date gehouden.

   managed wifi

Use Case 4 – Wireless ontwerp /wireless site survey

Gemeente Zaltbommel – Sector: Overheid

Gemeente kantoor Zaltbommel heeft de sleutel tot een betrouwbaar draadloos netwerk gevonden door te beginnen met de een grondige Wireless Design en Wireless Site Survey. Met een aangepaste aanpak hebben ze niet alleen de prestaties verbeterd, maar ook gezorgd voor een schaalbaar en toekomstbestendig netwerk, waardoor ze nu draadloos via Teams overal kunnen bellen.

Wiress Site Survey

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Deze use cases illustreren slechts enkele van de vele manieren waarop wij onze klanten hebben geholpen om draadloze uitdagingen te overwinnen en te profiteren van geoptimaliseerde netwerkprestaties. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we ook uw draadloze connectiviteit kunnen verbeteren en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

 

Contact opnemen